Behandelingen

Royalty Behandeling

Deze behandeling brengt je lichaam en geest in een aangename rust. Wil je jezelf ultiem verwennen dan is deze behandeling perfect voor jou. Er wordt begonnen met een voetenbad waaraan een geurende olie naar keuze is toegevoegd. Terwijl je lekker ligt, worden je handen en voeten gemasseerd, gevolgd door een warme pakking. Je gezicht wordt behoedzaam gereinigd, indien nodig wordt er geëpileerd, een serum aangebracht tijdens een stoombehandeling. Je ondergaat een weldadige massage voor gezicht, hals en decolleté. Wanneer je wilt, wordt de behandeling afgesloten met een dagmake-up en een kopje thee.
Duur van de behandeling: 120 minuten.

Luxe Relax Behandeling

Net als de Royalty behandeling, maar dan zonder uitgebreide voet- en hand behandeling. Het accent ligt vooral op algehele ontspanning.
Duur van de behandeling: 90 minuten.

Reinigende Gezichtsbehandeling

Deze behandeling is voornamelijk gericht op het verwijderen van onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes en gerstekorrels. Het resultaat van deze behandeling is dat je huid er schoon en fris uitziet.
Duur van de behandeling: 60 minuten.

Acne Behandeling

De behandeling is vooral geschikt voor jongeren met een onzuivere huid. Wij zorgen er samen voor dat je goed verzorgd door de puberteit komt. We overleggen wat je thuis kunt doen. Ook kijken we samen naar je voedingspatroon omdat de voeding heel belangrijk is voor je huid.
Duur van de behandeling: 30 – 45 minuten. 

Hotstone Gezichts- en/of Rugbehandeling

Deze behandeling wordt uitgevoerd met gebruik van warme basalt stenen. Dit is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten. Met deze warme stenen in combinatie met squalaanolie wordt het gezicht, hals, decolleté of rug gemasseerd. Dit is niet alleen weldadig om te ervaren, maar bevordert ook de doorbloeding en de spankracht van de huid en stimuleert de celstofwisseling.
Duur van de behandeling: 90 minuten.

Ayurveda Massage

Deze massage is afkomstig uit de oude Indiase gezondheidsleer Ayurveda. Daarin staat beschreven hoe je een gezond en gelukkig leven kunt leiden. Het hele lichaam wordt van top tot teen gemasseerd met warme, voedende olie. Lichaam en geest komen tot een totale diepe ontspanning en je voelt de energie weer stromen. 
Duur van de behandeling: 90 minuten; 
Desgewenst kun je ook alleen je hoofd, rug, armen of benen laten masseren. 

Lichaamspakking 

Onderga een tintelende droogborstelmassage van je lichaam met behulp van een speciale borstel van stugge agave en zacht paardenhaar. Vervolgens wordt de huid rustig en zijdezacht door een massage met zuivere squalaanolie. Daarna wordt een bodymasker aangebracht en word je ingepakt in een warme deken. Zo kun je volledig tot rust komen. Na afloop voel jij je als herboren.
Duur van de behandeling: 120 minuten.

Pedicuren

Heb je pijnlijke voeten of wil je alleen een verzorgende behandeling? Beide kan bij ons in de praktijk. De pedicure zal je voeten nakijken en eventuele problemen behandelen. Deze behandeling bestaat uit: Voetenbad, reinigen van de voeten, nagels knippen, nagelriemen behandelen, eelt en/of likdoorns verwijderen, frezen, voetmassage en eventueel nagels lakken in een kleur naar wens.
Duur van de behandeling: 45 minuten.

Manicuren 

Verzorgde handen en nagels zijn je visitekaartje. Je krijgt een handpakking met regenererende crème, je nagelriemen worden verzorgd, je nagels gevijld, een handmassage en als afsluiting eventueel je nagels lakken in een kleur naar wens.
Duur van de behandeling: 45 minuten

Bij ons kun je ook een afspraak maken voor:

Make-up voor overdag, voor ’s avonds of als bruidsmake-up

Epileren en/of verven wenkbrauwen, verven wimpers

Harsen van overtollige haargroei in het gezicht of op het lichaam

Elektrisch epileren van overtollige haargroei ook mogelijk met vergoeding van ziektekostenverzekeraars

Maak je wensen kenbaar, wij bekijken samen de mogelijkheden