Behandelingen

Royalty Behandeling

Deze behandeling brengt je lichaam en geest in een diepe rust. Wil je jezelf ultiem verwennen dan is deze behandeling perfect voor jou. Er wordt begonnen met een voetenbad waaraan een geurende olie naar keuze is toegevoegd. Terwijl je lekker ligt worden je handen en voeten gemasseerd gevolgd door een warme pakking. Je gezicht wordt behoedzaam gereinigd, indien nodig of op verzoek wordt er geëpileerd, een serum aangebracht voor onder een stoombehandeling. Je ondergaat een weldadige massage voor gezicht, hals en decolleté. Wanneer je wilt wordt er afgesloten met een dag-make-up en een kopje thee.
Reserveer 120 minuten

Luxe Relax Behandeling

Zoals de Royalty behandeling zonder uitgebreide voet- en hand behandeling. Het accent ligt vooral op algehele ontspanning.
Reserveer 90 minuten

Reinigende Gezichtsbehandeling

Deze behandeling is voornamelijk gericht op het verwijderen van onzuiverheden zoals meeëters, puistjes en gerstekorrels. Het resultaat van deze behandeling is dat je huid er schoon en fris uitziet.
Reserveer 60 minuten

Acne Behandeling

De behandeling is vooral geschikt voor jongeren met een onzuivere huid. Wij zorgen er samen voor dat je goed verzorgd door de puberteit komt. We overleggen wat je thuis kunt doen. Ook kijken we samen naar je voedingspatroon, omdat de voeding heel belangrijk is voor je huid.
Reserveer 30 – 45 minuten

Hotstone Gezichts- en/of Rugbehandeling

Deze behandeling wordt uitgevoerd met gebruik van warme basalt stenen. Dit is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten. Met deze warme stenen in combinatie met Squalaan olie wordt het gezicht, hals, decolleté of rug gemasseerd, dit is niet alleen heerlijk om te ervaren maar bevordert ook de doorbloeding en de spankracht van de huid en stimuleert de celstofwisseling.
Reserveer 90 minuten

Ayurveda behandeling

Lichaamspakking 

onderga een massage met een unieke borstel van stugge agave en zacht paardenhaar; je huid raakt voldaan van zuivere Squalaan olie; met een bodymasker op je lichaam kun je verzinken in een zalige weldaad.
Reserveer 120 minuten

Pedicuren

Als verzorging van je “onderdanen”. Heb je pijnlijke voeten of wil je alleen een verzorgende behandeling? Beide kan bij ons in de praktijk. De pedicure zal je voeten nakijken en eventuele problemen behandelen. Deze behandeling bestaat uit: Voetenbad, reinigen van de voeten, nagels knippen, nagelriemen behandelen, eelt en/of likdoorns verwijderen, fraisen, voetenmassage en eventueel nagels lakken in een kleur naar wens.
Reserveer 45 minuten

Manicuren verzorgde handen en nagels zijn je visitekaartje. Je krijgt een handpakking met regenererende crème, je nagelriemen worden verzorgd, je nagels gevijld, een handmassage en als afsluiting eventueel je nagels lakken in een kleur naar wens.
Reserveer 45 minuten

Make-up voor overdag, voor ’s avonds of als bruids make-up

Epileren en/of verven wenkbrauwen, verven wimpers

Harsen van overtollige haargroei in gezicht of op lichaam

Electrisch epileren ook mogelijk met vergoeding van ziektekostenverzekeraars

Ismakogielessen voor meer informatie, klik hier

,,Maak je wensen kenbaar, wij bekijken de mogelijkheden''