Vakvrouwen In Huidverzorging

Henny Heuff

“Het is heerlijk om met Rosel Heim te werken omdat alles eerlijk is aan de producten en er alles over uitgelegd kan worden. De emulsies laten je huid gezond en mooi blijven. Het is mogelijk om iedere huid er op iedere leeftijd prachtig te laten uitzien.”  

Sinds 1975 werkzaam als schoonheidsspecialiste, vanaf 1979 eveneens werkzaam als docente Ismakogie en sinds 1989 alleen importeur van Rosel Heim nature + science voor Nederland.


Ilse Polman
Sinds 1994 in dienst.  

“Direct na mijn basis- en voortgezette opleiding schoonheidsverzorging in 1994 ben ik als schoonheidsspecialiste begonnen bij Huidverzorging Henny Heuff. Ik werk met de fantastische producten van Rosel Heim en heb al jaren geleden kennisgemaakt met het familiebedrijf Heim. Regelmatig volg ik bijscholingscursussen over de samenstelling en de werking van de verschillende producten. Daardoor kan ik jou nog beter adviseren en behandelen. 

Hier word ik blij van.”

Nurhajat Kabakci
sinds 2009 in dienst 

“Het geeft me een goed gevoel om met de natuur te werken. De Rosel Heim producten zijn zó goed en huididentiek, dat is direct te zien na het gebruik; zonder de huid te beschadigen en met weinig veel bereiken.”

 


Angela Boenders
sinds 2013 in dienst   

“De Rosel Heim serie bestaat uit echt pure producten. Met een kleine selectie kun je al heel veel bereiken. Je kunt er mee werken zoals de natuur het zelf zou doen.”  


,,Jouw huid in goede handen''