Onze experts

Henny Heuff

Sinds 1975 esthéticienne; vanaf 1979 docent Ismakogie en in 1989 begonnen als importeur van Rosel Heim nature+science.

“Mijn doel is jouw huid als een perzik te laten aanvoelen. Door kennis en ervaring is het mogelijk dit met de huididentieke producten van Rosel Heim te bereiken. Wij werken hiermee in de praktijk als een vakman met goed gereedschap. Ik sta voor eerlijk advies en raad je de juiste producten voor thuisgebruik aan. De emulsies maken dat je huid gezond en prachtig blijft op iedere leeftijd. Met Ismakogie zet je de laatste puntjes op de i. Ik leg het je met plezier uit."Ilse Polman
Sinds 1994 in dienst.  

“Direct na mijn basis- en voortgezette opleiding schoonheidsverzorging in 1994 ben ik als schoonheidsspecialiste begonnen bij Huidverzorging Henny Heuff. Ik werk met de fantastische producten van Rosel Heim nature+science en heb al jaren geleden kennisgemaakt met het familiebedrijf Heim. Regelmatig volg ik bijscholingscursussen over de samenstelling en de werking van de verschillende producten. Daardoor kan ik jou nog beter adviseren en behandelen. Hier word ik blij van.”


Nurhajat Kabakci
sinds 2009 in dienst 

“Het geeft me een goed gevoel om samen met de natuur te werken. De Rosel Heim producten zijn zo goed, omdat ze de biologie van jouw huid respecteren. Bij gebruik ziet je huid er fris en gezond uit en dat ervaar je direct. Ook voor de verzorging en verwennerij van je voeten kun je bij mij terecht. Ik sta voor je klaar!"

 
"Jouw huid in goede handen''