Omdat jouw huid ons lief is

"Ik beloof de huid van mijn cliënten naar mijn beste kunnen te verzorgen, rekening houdend met de biologische processen in en op de huid. Ik beloof dat ik de aan mij toevertrouwde huid niet zal beschadigen, ook niet op verzoek, daar de huid van grote invloed is op het gehele menselijke organisme."

De huid is een bijzonder orgaan dat het nuttige combineert met het aangename: zij biedt bescherming tegen koude, warmte, lichaamsvreemde bacteriën en ziekmakende straling en via de huid ervaren wij aanraking. In de behandelingen wordt rekening gehouden met al deze levensbelangrijke functies.  

Wij respecteren de huid en zijn voortdurend bezig om de oorzaken van huidreacties te achterhalen. We verwennen de huid met verschillende soorten massages.

Rust en Ontspanning

Misschien kom je voor rust en ontspanning. Wij stellen ons daarop in. In onze praktijk heerst een sfeer van toewijding en schoonheid.

Huidproblemen

Soms worstelen mensen al jaren met huidproblemen en hebben ze ondertussen van alles geprobeerd om er vanaf te komen. 

Voor ons een uitdaging om de huid weer gezond te krijgen en te houden. We onderzoeken doortastend als een rechercheur om erachter te komen waarom en wanneer de problemen zijn ontstaan. Tegelijkertijd werken we met huidmimetische producten waardoor de huid weer tot zichzelf kan komen en er weer gezond en mooi uit gaat zien. 

Behandeling op maat

Iedere huid is weer anders. We kijken naar wat heeft deze individuele huid nodig om er weer fantastisch uit te zien? Jonger maken zal niet gaan, maar wel kunnen we de huid er fris en gezond uit laten zien. We leggen je uit wat we doen en vertellen wat de werkzame stoffen in en op de huid bewerkstelligen.   

"Wij werken ook voor ons eigen plezier''