Omdat Jouw Huid Ons Lief Is

"Ik beloof de huid van mijn cliënten naar mijn beste kunnen te verzorgen, rekening houdend met de biologische processen in en op de huid. Ik beloof dat ik de aan mij toevertrouwde huid niet zal beschadigen, ook niet op verzoek, daar de huid van grote invloed is op het gehele menselijke organisme."

Onze huid is een bijzonder orgaan dat het nuttige combineert met het aangename: zij biedt bescherming tegen koude, warmte, vreemde bacteriën en ziekmakende straling en zij schenkt ons tederheid. In de behandelingen wordt rekening gehouden met al deze levensbelangrijke functies.  

Wij respecteren de huid en zijn voortdurend bezig om huidreacties te achterhalen. We koesteren de huid door middel van onze verschillende soorten massages.

Rust en Ontspanning

Misschien kom je voor rust en ontspanning. Wij stellen ons daarop in door voor rust en toewijding te zorgen. In onze praktijk heerst een sfeer van rust en schoonheid.

Huidproblemen

Soms worstelen mensen al jaren met huidproblemen en hebben ze ondertussen van alles geprobeerd om ervan af te komen. 

Voor ons een uitdaging om de huid weer gezond te krijgen en te houden. We onderzoeken doortastend als een rechercheur om erachter te komen waarom en wanneer de problemen zijn ontstaan. Tegelijkertijd werken we met huididentieke ingrediënten waardoor de huid weer tot zichzelf kan komen en er weer gezond en mooi gaat uitzien. 

Behandeling Op Maat

Iedere behandeling stemmen we af op degene die we mogen verzorgen: wat heeft deze huid nodig om er weer fantastisch uit te zien? Jonger maken kunnen we niet maar wel kunnen we de huid er fris en gezond uit laten zien. We leggen je uit wat we doen en vertellen waar en hoe de werkstoffen in en op de huid werken.   

,,Wij werken ook voor ons eigen plezier''