Schoonheidssalon Instituut Huidverzorging Henny Heuff

Voel je uitgerust en mooi door natuurgetrouwe huidverzorging en regulerende therapie

Het instituut aan de rand van het centrum van Doetinchem is een oord van rust en schoonheid. De verschillende massages en behandelingen die je er kunt ondergaan, leiden af van de dagelijkse drukte en beslommeringen. Je komt er tot rust en je huid komt tot optimale schoonheid.  

Om dit te bereiken beschikken de medewerksters over grondige kennis van de werking van de huid. Eveneens van de invloeden van voeding, medicijnen, beweging en instelling. Hun vakbekwaamheid staat garant voor een sublieme behandeling. 

Er wordt uitsluitend cosmetica gebruikt van het familiebedrijf Rosel Heim. Een serie gebaseerd op de kennis van verschillende generaties natuurgeneeskundigen + de moderne wetenschappelijke kennis van de universitair afgestudeerde huidige generatie. Er worden biologische huididentieke stoffen gebruikt die bovendien in een biologische basis zijn verwerkt. Dierproeven zijn onnodig, soms worden stoffen gebruikt waarvan de werking al decennialang bekend is.

Kennis over deze werkstoffen is belangrijk om een gezonde, mooie huid te behouden en indien nodig te herstellen. Vanaf welke tijd is het zinvol de huid een handje te helpen? Wanneer is de huid gebaat bij een kalmerende, of juist bij een activerende werking?

In het instituut wordt rekening gehouden met bovengenoemde factoren. Naast een rustgevende liefdevolle behandeling wordt een weloverwogen advies gegeven aan vrouwen, mannen, jongens en meisjes.

,,Wie schoonheid wil dient eerst de huid te begrijpen''