Schoonheidssalon

Voel je relaxed en mooi door natuurgetrouwe huidverzorging en regulerende therapie

Het instituut net buiten het centrum van Doetinchem is een oord van rust en schoonheid. De verschillende massages en cosmetische behandelingen die wij aanbieden, leiden af van de dagelijkse drukte en beslommeringen. Bij ons kom je tot rust en komt jouw huid tot optimale schoonheid.  

Onze medewerkers zijn empathisch en beschikken over grondige kennis van de werking van de huid, van de invloeden van voeding, medicijnen en beweging. Hun vakbekwaamheid staat garant voor een sublieme behandeling. 

Er wordt uitsluitend gewerkt met cosmetische producten van het familiebedrijf Rosel Heim die zijn gebaseerd op de kennis van verschillende generaties natuurgeneeskundigen, chemici en cosmeticamakers. Er worden voornamelijk huididentieke werkstoffen gebruikt die bovendien in een biologische basis zijn verwerkt. Er worden uiteraard geen dierproeven toegepast. 

Kennis over de werking van de inhoudsstoffen is belangrijk om een gezonde, mooie huid te behouden of indien nodig te herstellen. Vanaf welke leeftijd is het zinvol de huid in haar werking te ondersteunen? Wanneer heeft de huid een kalmerende of juist een activerende behandeling nodig? Wij houden rekening met al deze factoren. Naast een rustgevende met zorg en toewijding gegeven behandeling wordt een weloverwogen advies gegeven aan elke klant.

"Wie schoonheid wil, dient eerst de huid te begrijpen''